Camping Nieuw Hof is voorzien van 25 kampeerplaatsen van ruim 11 meter breed. Midden in het veluwse landschap. Elke kampeerplek heeft een ruime plek voor de caravan/tent waar u rustig kunt zitten, zonder dat u last heeft van uw buren.

Kampeerplek met uitzicht over het weiland
Elke kampeerplek is voorzien van een 6 ampère eurostekker stroomaansluiting. Ook is er om de 2 kampeerplaatsen een wateraansluiting, zodat u niet te ver hoeft te lopen.


Naast de camping is een ruime parkeerplaats waar u veilig uw auto en/of motor kunt parkeren. De camping zelf is auto vrij, zodat iedereen in alle rust van zijn of haar vakantie op de Veluwe kan genieten.Over de hele camping is het bereik van digitenne zeer goed, zodat u ook tijdens uw vakantie uw favoriete tv series niet hoeft te missen. Verder beschikt de camping over draadloos internet, waar u voor maar €1 per dag gebruik van kunt maken.

Digitenne op Camping Nieuw Hof in TerschuurDraadloos internet op Camping Nieuw hof in Terschuur

Hieronder vind u een panorama view van hoe uw uitzicht over Veluwe vanaf uw tent er uit zou kunnen zien. Drukt u op de pijltjes toetsen om naar links en naar rechts te gaan.

test 1test 1test 1